MÅLA DAG 2

Så målade vi lite till :) Och på dag två lyckades vi med att ha alla väggar vita :) Tyvärr tog den vita färgen slut så det blir att köpa mer färg innan vi kan måla den en andra gång. :) Sedan blir det lite lila! Åh jag vill också måla mitt rum. Blir riktigt avundsjuk - kommer och tänka på mina ränder på hässlö när jag tejpar alla kanter. Vilket jobb det var :)

:D

 

Nej nu är det dags att fara till poolen för första gången!! Den stänger ju till helgen och jag kan ju inte komma hem och säga att jag inte var vid poolen. Oj oj.


INTE LUST??

En del säger ju att man inte har tid att prata, även jag ibland. Men att säga att man inte har lust att prata...?! det känns... :/

JAG SKA MÅLA HELA VÄRLDEN LILLA MAMMA :)

Jäklar vad det kliar! Måste bara säga det, har fyra (4!) myggbett på samma ställe på vristen. Ligger här i sängen och försöker göra allt för att inte klia på dem. Men oj vad svårt det är!

 

Iaf, med det sagt :) Denna dag började med en frukost på panera bread med Melissa som jag träffade andra gången i fredags. Sedan for vi hem till henne och började måla om henner rum! Skojsigt var det, tyvärr blir vi nog tvungna att måla väggarna två gånger eftersom den gula färgen fortfarande lyser igenom lite...

 

 

 

En glad Melissa :)

 

Vilken förvandling! Tänk vad glad pappa kommer bli nu när han ser hur duktig ja är på att måla ;)

 

Efter ett tag var det dags för paus! Och vi bestämde oss för att möta upp Ronja och en ny tjej från danmark at the mall. Där vi även åt lunch och Melissa passade på med lite glass till efterrätt. Inget shoppande blev det. Hör du det Linda?! Det går att åka till ett shopping center utan att handla. ;) Kom ihåg det. :P

 

 


Nu skall jag ta och släcka lampan och se om John Blund har ngt att komma med idag.. Har lagt mig ganska sent under helgen och måste verkligen somna snart eftersom jag är tillbaka med mitt gamla schema då jag går upp 05:25! Woho ;)

LITE NATTSUDD

Fasen att jag alltid skall fastna ngnstans innan jag skall sova... Tänkte inte säga så mycket mest att jag var tillbaka i annapolis idag (första gången på hela augusti). Och att jag äntligen fick min White hot chocolate igen. Älskar den! :)

Om det är ngn som har några gym tips så får de gärna komma med de! För jag tänkte nämligen börja gymma nästa vecka.. Och jag är lite rädd. Kan inte sånt där med vikter och grejer. Men tänkte att jag skulle ta å lära mig :)

Förresten så var det länge sedan som jag hade en nattmacka. Det skulle sitta riktigt fint just nu! Mmmm.

Nite nite


Brooklyn Bridge


KRABATEN

Alltså idag såg jag en mycket lustig krabat! Först trodde jag att det var ett löv som satt på parasollet och undrade lite hur det kunde ha fastnat där. Efter en närmare blick såg jag att lövet faktiskt rörde på sig. What?! Som en liten märklig larv.. Då måste man ju bara ta kort!

Mer idag då, jag hade hela 4 olika planer för dagen :P Frågade min värdmor och jag skulle inte behöva göra ngt speciellt med barnen så jag fick göra precis vad jag ville :). Så bestämde mig för att skypa lite först. Eller lättare sagt i stort sätt hela dagen. Först ända fram till lunch sedan blev det goda rester (faktiskt grillspett från igår som var super). Sedan pratade jag lite mer, denna gånen med Martina! Och åh vad jag tycker om henne. Hon gjorde mig så glad. :D Fick ett sms av Savy och hon ville bli hämtad från the Mall.. Tyckte inte att hennes mamma skulle behöva åka eftersom hom var i Baltimore. Så jag åkte en sväng... Som slutade med att jag sedan fick skjutsa henne till hennes kompis. Jaja.

Som tur för henne hann jag skypa lite mer :) De där alla olika planerna sket sig ganska hårt när jag var tvungen att skjutsa runt en massa. För senare på kvällen skjutsade jag även So till en kompis. Glass åt jag också förresten - Ben and Jerrys si sådär vid halv fem :)

Ja det är ngn larvliknande sak.

 

Nu är det mat! Haj!

HIP HOP

Nu får det bara ta och bli ett kort inlägg, hade nämligen tänkt att gå och sova men lyckades ju fastna lite på facebook - dumma facebook. När ja ändå pratar om fb kan jag säga att alla mina notifikationer är borta igen så nu har jag ingen aning om vad folk har skrivit medan jag har varit borta. Men det var inte det jag skulle skriva egentligen:P

Jag skulle bara nämna lite om min förmiddag. Vilken förmiddag säger jag! Den var inte rolig. Även fast jag pratade med några vänner på skype hemifrån kändes allt bara jobbigt. Skönt att den äntligen tog slut! Blev ett härligt springpass innan lunch då jag fick bort de flesta av mina tankar. Sedan slutade dagen okej ändå. Jag skjutsade runt lite och så åkte ja gpå mitt au pair möte - hip hop klass. :) Och oj vad jag dansar denna vecka. Igår åkte jag på zumba och idag blev det hip hop, det är ju att öka mina danstimmar med 200 procent! ;)

Efter det fick jag åka och hämta lillkillen från hans fotboll, och han hade lyckats tappa bort sin hjälm. Hur kan man göra det egentligen? Förresten så kom min värdmor hem idag också efter en liten business trip. Sedan åkte jag och mötte upp massa gamla och nya tjejer på Applebee's - och äntligen fick man lite mat i sig. :)


 

 

 

Sedan måste jag bara lägga upp en bild på mitt nagellack som gjorde mig alldeles överlycklig igår. Men idag verkade det som om det hade tappat sin kraft..

 


DE GULA JÄTTARNA

Alltså jag fick lite dåligt samvete först eftersom jag trodde att jag inte sagt ngt att jag skulle åka bort. Inte för att det skulle vara första gången som jag inte skriver ngt på bloggen på ett tag, men iaf.
Nu visade det ju sig att jag faktiskt sagt ngt, så jag förstår inte vad folk klagar på. :P Det var ju solklart. :) Så nu kan jag fortsätta att inte skriva på bloggen och vara hemma. Nej då. Jag skall försöka uppdatera lite om de senaste veckorna.

Men först vill jag skriva lite om skolbussar.. Ni vet de gula stora sakerna som amerikanarna är jättestolta över?! Usch säger jag bara. Jag tycker inte alls om dem! Det är näst intil omöjligt att komma fram om man åker bil på morgonen eller på em. Och visste ni att de ofta anfaller i flock? Jo, det stämmer bra det. Var ute och körde igår em, som jag iofs alltid är, men nu körde jag lite tidigare än vanligt. Och då smyger de på en! Bam! Och det är bara att glömma att försöka vara en helt vanlig dödlig och hämta upp kidsen från skolan. Nä, för där blir de gula bjässarna älskade (om jag var elev skulle jag hata skolbussen). De tror att de är störst bäst och vackrast.. Kan inte någon ta och prata lite vett med dem?



SAKNAT MIG? :)

Nu är jag tillbaka igen, eller iaf nästan. ;) Först saknade jag verkligen internet och mobil, ja den där tekniken. Men efter ett tag började jag koppla av och tänka på annat och det har faktikst varit riktigt skönt med ett uppehåll. Måste säga att jag haft riktigt mycket att göra ändå.

Nu har jag bara 10 min på mig innan jag skall hämta lillkillen från hans fotbollsträning (ja, han har börjat amerikansk fotboll). Så jag hinner väl inte gå in så mycket på detalj, men lite hinner ja ju skriva. :)

Lördagen den 31 Juli begav vi, familjen och jag, oss till Minnesota där vi skulle på kalas. Det var nämligen mormorn och morfarsn 50 års bröllopsdag. Det tog hela tre dagar att åka dit. Sedan var vi där en vecka - JAG SÅG EN LITEN SVARTBJÖRNS UNGE! - Sedan blev det ytterligare 3 dagar i bilen och vi kom hem sent på tisdagkvällen den 12:e.

Sedan hade jag ganska fullt upp med barnens aktiviteter, min collegekurs (det där dumma talet!), och packning till nästa resa.

Lördagen den 14 Augusti satte jag mig på bussen mot New York City för att möta upp Hans. Och vilken vecka!! Det måste nog varit bästa veckan här hittills. :D Vi såg verkligen allt som man måste se i NY plus att vi hann med att chilla lite i Central Park. God mat var det också!

Den lilla haken med resan kom nu efteråt. Jag har inga pengar kvar! snyft. Men snart är det ju löning igen så jag ska väl inte behöva lida alltför länge. Plus att jag kom på hur mycket jag saknar alla där hemma. Inte superkul att återgå till vardagen precis. Men om vi ser från den ljusa sidan så får jag iaf köra audin igen ;)



 

 



RSS 2.0