SISTA DAGEN

Nu är det bra konstigt. Vet inte riktigt vad jag tänker egetnligen. Sista kvällen här i min värdfamilj. Vi har sagt godnatt. Har inte varit ngn speciell dag idag. Inte heller ngn speciell middag. Allt är precis som vanligt - hektiskt. Förutom att jag försökt packa mellan varven.

Har väl kommit en bra bit på väg. De flesta kläderna är ner packade, alla utom de som fortfarande hänger på tork. Packat ner en del saker i en låda som jag tänkte shippa imorn. Annars står allt på bänken.

Förstår nog inte att jag faktiskt ska åka imorn. Som jag sa, allt snurrar men på samma gång är det bara tomt. Undrar om det ngnsin kommer slå mig, som på flyget till västkusten imorn. Eller om det bara kommer vara såhär. Det har varit så mkt på sistone så jag har inte riktigt haft tid att reflektera över vad som faktiskt kommer hända härnäst.

För er som undrar så åker jag till San Diego imorn där jag kommer möta upp min syster <3. Efter några dagar där kommer min kompis Elin till Los Angeles och syster åker hem. Därefter kommer jag och Elin göra en liten roadtrip till San Fransisco, Las Vegas och tillbaka till Los Angeles. Och tillsist åker jag tillbaka till San Diego där jag spenderar mina sista dagar innan det bär av mot Sverige igen.

Förlåt jesper för rubriken, men jag orkade inte sitta och komma på ngt fiffigt.


RSS 2.0