MÅNTISONSTORSFRE-DAG

Jaha.. Det är ju inte så att man längtar efter att blogga direkt.. :P Undra hur så många kan tycka att det kan vara så kul. Tänkte iaf dra en kort sammanfattningen av veckan :)

Var som sagt i Canada i helgen och inte alltför pigg i måndags.. men ändå lyckades jag inte ta mer än en liten lur på 20 min. Fick iaf se på lite film :) I tisdags träffade jag Elin och Sofie för en fika. Inte så mkt mer med det, försökte gå till doktorn, men de var inte så medgörliga. Sedan försökte jag fotografera lite höstbilder på kvällen. På onsdagen åkte jag till doktorn helt i onödan. Först fick jag knappt komma in och de ville att jag skulle betala 198 dollar! Nej tack. Men sen så fick ja iaf komma in, såg doktorn 5 min (om ens det) och han sa att jag var fullt frisk... Tack för den. Jag känner mig ju inte det. Om folket undrar så är jag svullen i halsen. Det gör inte ont. Men ngt skumt är det. Fick iaf betala 50 dollar för det och 20 dollar för några piller - om han sa att jag var fullt frisk. varför fick jag då piller?







Efter det pallrade jag mig iväg till Josefin där det bjöd på svensk lunch- lax och KOKT potatis! Gott var det :P På kvällen sen åkte jag till Annapolis med So och satte mig på ett café medan jag väntade på henne. Passade på att skriva ett brev till mormor :)




I torsdags tog jag det ganska lugnt. Åkte och kollade på mitt tredje gym, sprang i kfp. Och kan väl säga att det var varmt! Runt 75 grader farenheit. Faktiskt för varmt för att springa i shorts och t-shirt.. Det ni! Sedan träffade jag en kompis för en kort lunch innan det var dags att jobba igen.







Emme lagade supergod mat! :) Kyckling med jordnötssås

Och idag har jag mest gjort tråkiga saker.. eller snarare en tråkig sak. Tvättat. Fast jag pratade ändå med Emma på skype. Det var riktigt roligt!!

I helgen är det Halloween och det kommer nog bli ett himla ståhej! Har iaf just nu på utklädnader att välja mellan :)

 


HEJ

Nu blir det bara lite grann om hösten. Tiden börjar faktiskt att gå fort. Jag hinner iaf inte göra alla sakerna som jag vill göra. Men har iaf sagt att jag ska skriva ett blogginlägg, så det får det bli. :) Jag skriver ju alla mina listor.. Häromdagen försökte jag skriva ihop några listor. Sa till en att det var runt 30 saker att göra. Men nu när jag räknar det är det 60 hela saker! Herregud :P Som tur är det ju inte bara tråkiga saker på listan. T.ex. har jag med på listan att jag skall spela flöjt. För det har jag inte gjort på rysligt länge! Det farliga med denna lista är att den blivit lite för lång så jag gör ju ändå inte sakerna :P

Annars så har det blivit höst här, och träden är jättefina! Var ute på trädjakt igår och tog en del foton. Just nu blir det nog bara en bild på en av de häftigare träden :P Det verkligen lyser helt oranget!

Och nu har jag sett Niagara fallen för tredje eller fjärde gången. :) Var nämligen på en 3 dagars tour med kineserna i helgen ;) Haha, ja det var kineser överallt ;) Åkte med tre tyska vänner härifrån. Det blev en ganska hård helg trotsallt kan jag säga.. Lite sömn och dålig mat. Åkte nog över 30 timmar buss i helgen. :P Och det som skulle vara semester.. lyckat.


ETT TVÅ TRE

Man kan väl säga att ja är tillbaka till vardagen igen. Min familj åkte tillbaka till Sverige igår morse. Det känns faktiskt ganska konstigt. Först kändes det jättetomt, och jag kunde inte riktigt komma på något att göra efter att de åkt. Idag känns det nästan som om de inte varit här. Konstigt :P

Det är iaf fint väder! skönt :) Men kallt, eller hehe.. Det beror väl lite på vad man jämför med. Var ute och sprang i linne och shorts imorse och jag frös. Så det räknades som kallt. När jag sedan kollade vädret på datorn skulle det vara en max temp på 68. Oj 68 tänkte jag! - Kallt. Vantar? Men det visade sig att det var 20 celsius :P På morgonen var det nog närmare 10 dock..

Jag har iaf varit ganska upptagen på senaste. Och ville inte spendera ngn tid vid datorn när familjen var här (räckte med att syster ville kolla fb hela tiden). Men nu har jag då massa småsaker att fixa med. Sortera en massa bilder (ända från juli faktikst). Svara på mail osv.. Sedan har vi ju tvätta och städa på listan.

En bra låt som går i lurarna just nu (då jag har spotify): Champagne supernova med oasis (eller matt pondpa)
eller varför inte Where is the love? med Black eyed peas :)

Nu har jag ju jättemånga niciga bilder att välja på från de två senaste veckorna.. Det får räcka med två denna gång.

Mamma ville ta en "plocka snäck bild" på mig.. haha!

 

I bilen påväg hem från Ocean city. Himla fint väder!



RSS 2.0