TVÅ TIMMAR

Vad konstigt det känns att inte köra runt som en galning på kvällen :P Vad skall man göra då liksom? Har precis slötittat lite på Harry Potter 6 och små chattat lite.. Räknar ner timmarna, nu är det bara dryga två kvar! Helt otroligt. Och det känns som vilken annan kväll som helst :P Jag hade ju kunnat gjort massa nyttiga saker under kvällen, men det ville sig inte. Jag har väl inte riktigt varit på humör ida:p Men det kan man ju inte alltid vara. Får tacka jesper som gjorde mig glad. Hittade en fin bild ida som ja tänkte dela med mig av. Synd bara att det regnar här - just typiskt. Här har man fint väder hur länge som helst med varmt väder. Sedan när min familj skall komma blir det regn och kallt :P Desto mysigare ;)


UNGEFÄR 13 TIMMAR KVAR

Sen tänkte jag passa på och säga att det är ungefär 13 timmar kvar.. Bara 13 timmar vad är det i jämfört med 7 månader... Det är det enda man har kunnat gå och tänka på denna vecka. För ikväll, ungefär vid nio tiden, tittar mina föräldrar och min syster förbi. :D



Några actionbilder från i söndags

Alltid redo :P

 

Blev strike varje gång! ;)


MONDAYS ARE UGLY

Nu sitter jag här och äter lite frukost. Blev havregrynsgröt idag. Gårdagen var ganska skön. Hade speldag med några tjejer och sedan hade mina kids bara tandläkaren, gitarr och så ville en av de till en affär. Så vi var hemma igen halv sju. Då jag spelade Gissa vem med lillkillen. Han ägde mig totalt, utan fusk! :) Däremot var måndagen en riktig jobbig dag och jag kände mig verkligen som en jojo. Jag körde audin till service - som är sjuk igen, riktigt sjuk. :/ Sedan blev det frukost med några tjejer och hem till mig för att baka kakor och spela kort. Häng med nu.

Först åkte jag till skolan 13:30 för att hämta So och Sa till deras tandläkar besök. Skynda till deras skola för att de skulle vara i tid till deras aktiviteter efter skolan som börjar 14:34... So har musikal repetition och Sa cross country. Och idag skulle Sa ha cykeln med. Så hon sprang in och jag lastade ur den. Hon sa att hon skulle komma ut oh hämta den så där satt ja. Måendes lite halvilla i förarsätet. Nickade till både en och två gånger. Men hon kom aldrig och jag ringde och ringde. En timma senare hittade jag ett lås så jag låste fast cykeln vid ett staket. Sedan kom hon precis när jag skulle åka. Pratandes med en kompis - glad. Tog sin cykel och gick - hon la knappt märke till mig :@. Skyndade mig hem. Hemma kl 16. åke 16:10 med lillkillen till gitarr. Åka direkt efteråt till skolan för att plocka upp So. Tvungen att åka hem med henne för att hämta hennes saker, vidare till dansen. Hos lillkillen igen 17:10. Svänga förbi skolan plocka upp Sa, hemma ca 17:30. Åka så fort som möjligt till fotbollen. Han glömde sin inhaler så släppte av honom och åkte en gång till... Suck! kom hem 18:30 igen. Då jag spenderade min tid med att vika tvätt. Sedan åkte jag iväg igen kl 19 för att stanna vid banken och sedan hämta So, som var sen.. så fick vänta 20 min extra. Skynda till lillkillen som slutar sin fotboll kl 20.. Sedan äntligen hemma igen ungefär sjugo över åtta.

Man kan ju undra varför man inte gillar måndagar...


En bild från förra onsdagen då vi såg formationen igen.

 

Sofie, Elin, Julia och jag

 

Frukosten i måndags

 

Miriam, Jag, Sofie, Debbie, Josefin och Julia

 

Inte lätt att betala här inte.. först skall man veta vad man själv har beställt. sen är det båda tax och tip måste ju läggas på. plus en magisk summa som är olika för varje gång ;)

 


FREDAG MORGON

Åh vilken morgon. Hade lovat morföräldrarna att ge de skjuts till flygplatsen imorse så trodde att det skulle bli en ganska lugnt morgon. Lite tvätt som vanligt och sedan skulle alla barnen vara ute i huset 07:30. Sedan skulle ja ha två timmar på mig att göra mig iord och bara ta det lugnt. Kanske tom svara på lite mail ;)
Så lämnar lillkillen huset, nice. Jag började med att ta ut recyclings som inte togs ut igår. Tvättade lite till. Gjorde min frukost och gick ner till mig för att se på ett avsnitt oc. Efter ungefär tio minuter roppar mormorn att mamman är i telefonen. Jaha, sprang upp och pratade lite. Visade sig att mellantjejen ville ha en tid för att kolla upp sin fotled och fanns en kl 09:15. Vilket betyder att ja måste vara på skolan 08:45, lämna huset 08:30 och klockan var nu 08:15... Great... Bara att le sedan sprang ja ner för en dusch och bytte om och for iväg.. Frukosten hann man ju inte äta :/ Till skolan fixa där. Mot doktorn.. Vänta där. Tiden börjar rulla iväg.. Hur blir det med morföräldrarna?! Stressigt. Hem med tjejen. Lämna henne hemma för att skjutsa morföräldrarna till flygplatsen. Tillbaka hem. Skjutsa tjejen till skolan sedan hem igen.

Jag kommer då hem 11:30. Det låter kanske inte så stressigt. Men det var det. Hatar sådana mornar. Blir faktiskt arg..

Sedan orkade ja inte göra så mkt när jag kom hem, lite med tanke på att jag är sjuk också. Så jag kollade klart på mitt oc avsnitt (orkade inte göra annat) och så nu har jag fått lite mat i mig. Försökt att bättra på mitt humör lite :)

Måste ju bara säga att jag sitter i bikini nu.. Bikini! Det ni ;) Kalla sverige. Och det skall vara höst här?! Jag förstår mig inte på det här. :P


HÖST?

Hehe, tydligen var det sista sommardagen igår :P Och första dagen på hösten idag. Men det kan ju inte vara så lätt att veta när folk säger olika. Plus att det är sånt underbart väder! Eller tja, man höll ju på att bränna sönder baken ida när man skulle sätta sig i bilen igen för att åka hem efter lunchen. ;)

Jag har iaf spenderat kvällen på the highschool där det har sjungits för fulla muggar. Det var nämligen en idol tävling ida med finalen nästa vecka. Nog för att det finns många som sjunger bra men man blir ganska trött efter 2,5 timmar.. Så nu har jag krupit ner i min säng trött och lite hungrig. Och då kom ja och tänka på en nattmacka.. Det skulle vara så himla gott med en såndär rundmacka (ni vet vit med bubblor på) med riktigt ost! Mmm... Och typiskt så fick jag tillbaka mitt halsont imorse. Jag kan ju inte bli sjuk nu?! Så lite varmt tea skulle inte heller sitta fel.



THE LAST DAY OF SUMMER...

Idag är det tydligen sista dagen på sommaren... Känns konstigt tycker jag. Det är strålande sol och det skall bli närmare 90 grades farenheit, alltså över 30 grader celsius.. Och det skall fortsätta att vara varmt väder resten av veckan. Så jag förstår inte riktigt att det skall vara "höst" imorn. Plus att ja inte köpt ngn höstjacka! Nä det går ju inte :p

Idag kom iaf min halsont tillbaka :/ Så det blir på med sjalen igen. Har börjat fixa med lite kort som jag skall sätta upp på väggen. Sådär lagom ett halv år senare ;) Rummet har iaf blivit för tråkigt. Så om jag skall klara av att bo här och fortsätta vara glad så behöver jag lite sol här. Men jag får ju inte använda varken tejp eller nålar... fast ja tror att jag har kommit på en ide ;)

Nu skall ja iaf byta och fixa lite innan Elin kommer då vi far ner till down town Annapolis för att möta upp några tjejer för lunch/naval academy ;)

 

Det är bara en vecka kvar nu, sju dagar! tills min mamma, pappa och syster kommer hit <3


PICNIC

Idag blev det en picknick! :) Morgonen började som vanligt 05:23, ganska så trött ;) Sedan efter att ja fått iväg alla kidsen till skolan startade jag en tvättmaskin med mina kläder för att sedan träna ett pass. Elin tittade förbi runt halv elva och jag gjorde picknickkorg utan korg :P För att sedan bege oss till Kinder Farm Park där vi mötte upp Sofie. :) Efter en liten promenad runt området med massa olika växtligheter och djur hittade vi en plats vid fotbollsplanen. Där vi spelade Potatis och Gris! :) Ja, ni vet, n*ger och president.

 

Sedan såg jag till att förlora på Yatzi eftersom både Sofie och Elin fick Yatzi... Super skönt att komma ut i det fina vädret istället för att sitta hemma och kuckelura. Det är fortfarande rysligt varmt (över 25 grader), inte ett ända moln och vi fick nog tom lite färg i solen. :) Härligt!

 

En mycket rolig växt :)

 

Gräshoppa

 

Elin och Sofie :)

 

Min hemgjorda sallad

 

Ekollon som ser precis ut som de på film! Ni vet från Ice Age :)

 

 

:D

 

Och så hann jag med ett blogg inlägg också eftersom resten av kvällen förmodligen kommer spenderas i bilen.


AUDIN <3

Min kompis är sjuk :/ Vet inte riktigt vad det är för fel på den. Men the Malfunction indicator lamp började lysa i lördags så jag fick inte köra den mer. Sedan imorse när jag skulle skjutsa Ma till skolan började den blinka :/ Jag blev ju inte superledsen eftersom det innebar att jag fick köra lexus :D Men tyckte synd om audin. Så sedan dess han jag med träning och lite tvätt innan jag fick följa med bärgningsbilen till the audi dealer. Och här har jag nu suttit i fyra timmar.. Men som tur är var min vän snäll mot mig och tog med mig på en snabb lunch.


Jag hade full koll på läget ;)

Så var man här igen då...


IKEA 17 SEP

Då var det dags för IKEA! Dit borde man åka oftare. Man blir ju så glad av att vara där :) Och man hittar alltid ngt som man måste ha ;) haha. Det blev till att köpa fler galgar.. Just nu har ja inhandlat hela 40 galgar.. Och jag som inte trodde jag hade handlat så mkt kläder :)

Sofie, Elin och Jag

Hela gänget som var på ikea :)

Jag har aldrig riktigt förstått mig på hur man skall utala detta :P Det är iaf en rutschbana :)

Man måste ju ta den rätta ingången till barnavdelningen :)

Sofie passade på att prova badhanddukar :)

 

Köttbullar och mos!!

Inte helt lätt med självskanning ;)

Maaaaaaaat!!!

 

Det slutade med att jag köpte 12 galgar ett nytt paket vanilj ljus, 4 ljushållare, en noteboard, rågbröds mix och lite lingonsaft till So.

Btw så sitter jag hos audi dealer service och skriver. Audin är sjuk :/


KARUSELLER

Oj oj, fasen nu är det sådär mkt att blogga igen!! Usch. Men vi kan ju börja med lite bilder från gårdagen.. så får vi se om vi kan fixa lite med ikea sen. Sedan har vi ju ett gap på en månad. om inte mer. undra om jag har skrivit ngt om Minnesota. Haha, måste bara tillägga att det börjar bli svårt att skriva och säga allt på svenska. Man lyckas alltid klämma in ett engelskt ord :)

Six flag då! Kul är det! :) Vi åkte nog allt. Och tro det eller ej men jag är inte rädd alls :)

Det var riktigt varmt igår, vilket ja inte trodde att det skulle vara så jag hade jeans på mig. Inte ett så smart drag. Jag höll på att svettas ihjäl.


Ja vi åkte ju inte riktigt med en van.. det var en buss! Vet inte om ni kan se hur stor den är, men bilen är verkligen stooor! till exempel så finns det 4 rader med säten!! 11 tjejer fick vi plats med.

 

Vi behövde ha en lugn karusell emellan :)

 

Snart är det dags!

Några blev lite blöta :P

Men Glada ändå! :)



Klart man skall ha kameran med upp!! Hihi







Undra om mor min hade vågat åka denna med mig ;)







En av mina favoriter, the superman :)





En riktigt bra dag, även om man fick lite huvudvärk av allt åkande. Sedan på kvällen blev det ett löppass i shorts och tshirt för att försöka jämna ut tröttheten. Huvudet var ju ganska väck men kroppen var ändå pigg. :)

SÖNDAG 19 SEP

Idag ska jag åka karuseller ;) Det ska bli skoj! Helgen har väl varit okej, lite upp och ner och hittills ganska mkt jobb. Hoppas att denna dag blir rolig så att man orkar med en ny vecka sen.

Det är valdag hemma... Och det är bara tio dagar kvar till min familj kommer!! Helt sjukt :)




PREIKEA

Jag förstår inte att jag aldrig kan få tid till att skriva lite på bloggen. Jag har iaf varit själv med kidsen denna veckan och jag har överlevt! :) Igår kväll hämtade jag morföräldrarna på flygplatsen och de skall vara med oss i en vecka. Jag är lite sressad, men glad, för om 15 min beger jag mig mot IKEA!! :D Trodde jag skulle missa allt när lillkillen fortfarande är i pyjamas 5 min innan bussen kommer och säger att han har ont i halsen.. Men med lite övertalning bytte han om, tog en värktablett och jag skjutsade honom till skolan. Nu IKEA :)


Bilden från i måndags då jag var och lunchade med två tyska tjejer. Varav den ena jag träffade för andra gånen.


EN SÅN

En sån här vill jag ha!! :) Eftersom alla andra nu har min andra väska som jag ville ha (longchamp), så var jag ju tvungen att hitta en annan. :) Julklapp nästa!

 


GODNATT

Nu tänkte ja inte skriva så mycket egentligen. Tänkte försöka komma isäng skapligt eftersom jag inte fick så mkt sömn i helgen. Tänkte iaf säga att jag är tillbaka från min andra resa till NY. Alltid kul att åka dit även om det alltid är ngt trubbel :P Denna gång hade inte bokningen av hotelrum gått igenom plus att vi blev lurade på en spa behandling. Så ngt har man ju lärt sig till nästa gång.. Suck, att man inte kan lita på nån :/

Jag är iaf lite taggad för denna veckan, även om jag hemskt gärna skulle vilja ha helg igen. Har massor med saker att fixa med, men framför allt: -jag vill komma iväg till gymmet!

Nej, snart börjar tankarna att komma krypandes så skall försöka lägga mig innan dess! :)





SUNE

Nu är man ju inte helt vaken men ville bara nämna en sak ändå. Vet inte varför men rätt som det varkom jag bara och tänka på sune innan jag skulle gå och sova. Tur att youtube finns då. Och efter bara några sekunder ligger ja här och kolla på Sunes Jul. Det är ju för roligt! Undrar varför de måste göra så himla dåliga julkalendrar nu för tiden..
Jag hann iaf med ganska många avsnitt igår, vilket iofs var ganska dåligt eftersom jag hade tänkte lägga mig tidigt. Men men :)

Idag bär det av till New York. Skall bli riktigt kul! Och nu hinner jag inte skriva mera eftersom jag börjar om 2 minuter och borde hitta ngt att ha på mig först.




FÖRSTA SEPTEMBER

Nu blir mormor glad :) Det är nämligen första september och ett helt halvår sedan som jag satte mig på flyget till USA. Jag kan inte riktigt säga att tiden har gått speciellt fort. Alla säger ju alltid "oj vad tiden har gått fort". Sommaren har gått fort! Men annars känns det faktiskt precis som ett halvår skall kännas. :) Måste säga att det känns ganska skönt att det är halva tiden. Det som jag egentligen måste börja försöka klura ut nu är vad jag vill göra sen.. Hmmm..

Är det någon som har ngt bra förslag?


Den här hittade jag på glasdörren imorse :)


Nu skall jag fortsätta att fixa lite mer innan jag åker till Sofie för lite "kaffe" och jacuzzi i deras nya hus! :D

KÖTTBULLAR

På kvällen sen var mamman kvar på jobbet på någon tillställning och sedan skulle hon till bokklubben. Så då fick emelie laga mat, och självklart säger hon inte nej till att göra köttbullar! Nam nam! Till det blev det även mac and cheese och potatismos (ja var sugen på det och det blev faktiskt inte så tokigt tillsamans). Och lite stolt att jag lyckades göra någon slags sås till. Såser är inte min starka sida :P

Mätt blev jag! Och barnen tyckte det smakade jättebra :)

Gick faktiskt bra att göra köttbullarna med turkey meat :)


POOOLEN

Att jag skulle vänta tills sista "sommardagen", 31 augusti, innan jag besökte poolen för första gången.. De stänger ju till helgen så jag var ju tvungen att skynda mig lite. Och vad fint det var! Kom dit strax efter tolv eftersom So hade en dermatologist app. på morgonen. Precis när jag har kommit dit och lagt ut handduken får jag ett sms från mellan tjejen. "Jag har glömt mina cross country skor hemma". Nääe, tänkte jag. Inte har jag väntat och kört hit på strax under timman för att sedan åka hem direkt. Nä det gör jag inte! Och det visade sig sen att hon hade sina gympa skor så det var lugnt ändå.

Så jag tog två timmar och bara kopplade av! Simmade lite, solade lite och läste min sommartidning för första gången. Man måste ju passa på medan det fortfarande är sommar ;)


Poolen är precis där familjen har sin segelbåt i Baltimore


Mina saker - om ändå väskan hade varit blå! (lägg märke till hatten ;))

 

Ser det inte lite nice ut?


Ibland tycker man ju lite synd om er där hemma nu när vi fortfarande har 35 grader och skinande sol!


RSS 2.0