I <3 BREAKFAST!

Fy fasen vad goda frukostar jag gör! :) Det är helt sinnes sickt :P

En härlig blandning av frukter, idag blev det Cantaloupe melon, hallon, björnbär och röda vindruvor. Och till det en god vanilj yoghurt med granola! Mmm-mm-mmm! :D


Idag bär det av till tandregleringen, till gymmet i baltimore (ska göra mitt bästa joel ;)) sedan ngn form av pastasallad till lunch, tror jag iaf  har inte gjort den än men har fortf 15 min på mig innan vi ska åka (Y), och till sist ända ner till Annapolis där So har en teater kurs denna vecka. Det blir en himla massa bil åka, så det är tur att emelie är bästa vän med audin ;)


Vet inte om jag var sådär jättegrym på minigolf, men roligt var det iaf!

 


DET SA BARA SWISCHHH..

Jadu du emelie... tiden bara swischar förbi. Och inte blir jag mer sugen på att blogga för det :P Men nu måste det nog bli ändring på det.. Jag tror att det är mycket på grund över att jag vill få med allt. Så när det kommer en dag då jag inte hinner skriva (eller inte har lust) så känner jag att jag inte kan skriva om ngt annat förrän jag skrivit om det första.. osv :P och dså blir det att jag inte skriver ngt alls:P

Snart har iaf hela juni gått, och som vanligt har det hänt massor!

* Det har varit sveriges nationaldag (inte för att jag gjorde ngt spec:P)
* Emelie var med och lekte på field day i barnens skola
* Emelie har hunnit med att sola lite
* En tjej har åkt hem
* En annan har kommit tillbaka
* Pengar har spenderats på lite shopping
* Det har varit massa små avslutningar av alla dessa slag
* Emelie har börjat på college
* Ett au pair möte innehållande fotbollsmatch
* Six flags!
* Barnen har slutat skolan
* Vi har varit på ikea
* Jag har fått en tatuering
* Jag har spelat kan-jam
* Audin har fått nya bromsar
* Det har varit fars dag

Ja ni märker själva, det är fullt upp :) Precis som jag vill ha det.

MIN VÄN

Idag har min vän namnsdag, Margot :) Ett stort grattis till dig! :)

Och jag ska blogga mera, snart.. Har inte riktigt varit på ngt skriv humör.. Och ikväll tänker jag inte börja. För jag ska upp strax efter 5 (Y) yey. Tyvärr är jag inte så trött... Men jag måste ge john blund en chans iaf :)

Solstålar, jaadå ::


1st of JUNE

Jag kan inte tro att det redan är juni! Folk där hemma börjar ju prata om sommarlov, åhh. Här är det varmt som gatan. Det skall vara hela 71 grader fahrenheit, vilket är 22 (tjugotvå) grader celsius!, som kallast i natt. Jag menar inte ens sveriges bästa nätter blir så varma. Och det är bara försommar. Hur skall detta sluta?! :P

Må erkänna att jag tror att jag vaknade på fel sida imorse. Uppförsbacken verkade brantare än vanligt och det var mycket som verkade bli fel. Gillar inte att gå runt och vara negativ, även om ja inte sa så mkt så är själva tanken väldigt irriterande. Vet att man inte alltid kan må toppen, var nästan lite skönt efteråt eftersom jag hade hållit inne ganska mkt i helgen. Men men..

Jag ska iaf på konsert i Baltimore imorn. :) Med någon som jag inte alls känner :P Träffat personen en gång, på Jennys hej då middag. Men det blir säkert bra. Det är iaf en 30 min bilresa dit så det är väl bara att prata på :)



Tänkte ta och skriva lite om indy, men har så många bilder på alla bilar så jag har inte orkat fixa med det än:P Så här kommer tre andra bilder från helgen.

 

Hur söt kan en hund vara egentligen? Willow var iaf ganska duktig på´t

 

Nu har jag äntligen förstått vad det här är.. efter tre månader :) smart emelie ;)

TRE MÅNADER - 13 VECKOR

Japp det stämmer bra det, idag är det 3 månader och 13 veckor ;)

Varit i bilen heela dagen. Åkte klockan 8:30 på morgonen och kom fram nu på kvällen 8:40. Wohoo! not.. tänkt vad trött man kan bli av att göra ingenting. Men det gick faktiskt ganska smärtfritt och jag sov nog bara en timma. Fick köra tre timmar också, i lexusen ;)


Indy 500

 


RSS 2.0